Ajánlatkérés

  Hétköznapokon már 1 éjre is, míg hétvégéken (péntektől hétfőig) min. 2 éjre vehetők ki a szobák. Ha minimum 3 éjt foglal, amelyek között a vasárnap is szerepel, akkor a vasárnapi foglalására 50% kedvezményt adunk. Az ünnepi árakról (Húsvét, Karácsony, Szilveszter) és az ekkor min. foglalható éjszakák számáról érdeklődjön telefonon vagy e-mailen.

  Nézzen körül az 1-es szobában!
  Nézzen körül az 2-es szobában!
  Nézzen körül az 3-as szobában!
  Nézzen körül az 4-es szobában!
  Nézzen körül az 5-ös szobában!  A szomszédok és a város nyugalma érdekében a hátsó teraszon, filagóriában, valamint a kertben 22:00 óra után tilos a hangoskodás, hangos zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység. Nagyobb hangfalak használata, élő zene a filagóriában nem megengedett!! Kérjük ezt vegyék figyelembe a foglaláskor a későbbi problémák elkerülése érdekében. 

  Az Árajánlat elküldése még nem jelent foglalást, csak a foglalási igény jelzését. A szállás szolgáltatója mielőbb, max. 1 munkanapon belül jelzi, hogy szabad-e még a megadott időpontban az igényelt szoba, vagy szobák, és árajánlatot ad. Ennek elfogadása esetén, szállásszolgáltató kiküldi a 25% előlegről a tájékoztatást, ennek befizetésével válik véglegessé a foglalás!

  Az elutalt foglaló összegét bármilyen felmerülő egyéni probléma, baleset, nem várt esemény, járvány vagy lemondás esetén csak az érkezés napját megelőző 14. napig áll módunkban visszatéríteni, ezt foglalásnál kérjük, hogy vegyék figyelembe! 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló összege 1 éven belül jóváírható egy későbbi időpontban, a szabad kapacitások függvényében.