Foglalás

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK

A vendégház egész évben fogad vendégeket. Minimum előfoglalási idő: 1 nap, azaz aznapi foglalási igényeket nem tudunk teljesíteni! 

A kulcsok átvétele a hivatalos bejelentkezési folyamat és a teljes szállásdíj kiegyenlítése után lehetséges (utalással, készpénzben, vagy OTP SZÉP kártyával). 

Bejelentkezés: hétfőtől – szombatig, vasárnap szünnap. Kijelentkezésre minden nap van lehetőség. A szálláshelyet az érkezés napján 16.00 órától – 19.00 óráig lehet elfoglalni és a távozás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni! Ha korábban, vagy később érkeznének mindenképpen jelezzék!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 2021. szeptemberétől kötelező minden magyarországi szálláshely számára a telefonos applikációval történő személyes okmányok beolvasása és annak egy zárt és titkosított központi “VENDÉGEM” elnevezésű rendszerbe történő továbbítása. Az új szabályozás minden 0-18 éves kiskorú gyermekre szintén vonatkozik. Az okmányokat érkezéskor kérjük előkészíteni. 

A szomszédok és a város nyugalma érdekében a vendégház épületében a hátsó teraszon, valamint a kertben 22:00 óra után tilos a hangoskodás, hangos zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység. Nagyobb hangfalak használata, élő zene a filagóriában nem megengedett!!

Megértésüket köszönjük!

Elérhetőségeink:
Szállásunk és szabad kapacitásaink felől érdeklődni telefonon a +36-70-231-8181-es számon és e-mailben az info@zsambekivendeghaz.hu címen lehet. Foglalni ezután írásban, e-mailben van lehetőségük.

Teljes Vendégház lefoglalása:
Teljes ház kibérlésre abban az esetben van lehetőség, ha a kedves vendég a kiadható 5 szobánk mindegyikét lefoglalja, minimum egy éjszakára (hétvégéken min. 2 éjszakára) a lenti feltételek szerint! A teljes ház (5 szoba, 16 férőhellyel, 4 db kérhető pótággyal) foglalási összege, hétköznapokon bruttó 100.000.-ft/ház/éj, hétvégéken és ünnepnapokon bruttó 120.000.-ft/ház/éj. Fizetési lehetőségek: készpénzben, banki átutalással, OTP SZÉP kártyával! Az összeg a szobákban elszállásolandó vendégek minimum létszámától teljes mértékben független! 

FELHÍVJUK KEDVES VENDÉGEINK FIGYELMÉT, HOGY VENDÉGHÁZUNKBAN EGYEDI ÉS RÉGI KORBÓL SZÁRMAZÓ BERENDEZÉSI TÁRGYAK TALÁLHATÓAK, TOVÁBBÁ AZ ÉPÜLET ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ RENDEZVÉNYTERASZ LAKÓÖVEZETBEN HELYEZKEDIK EL! CSOPORTOS FOGLALÁS EZÁLTAL A HÁZIREND MENÜPONTBAN MEGTALÁLHATÓ SZABÁLYZAT MINDENKORI ELFOGADÁSA ÉS BETARTÁSA MELLETT LEHETSÉGES!

Foglalás menete/Foglaló/Lemondás:

Foglalni a végösszeg 25%-ának (foglaló) elutalásával lehetséges az ajánlattól számított 1 napon belül. Kiemelt időszakokra, ünnepekre foglalni a végösszeg 50%-ának előre utalásával van lehetőség. Ünnepi időszakokban egyedi, ünnepi áraink vannak. Az utalásról értesítsen minket e-mailben, hogy a foglalását véglegesíthessük. 

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az előzetesen elutalt foglaló összegét bármilyen felmerülő egyéni probléma, baleset, nemvárt esemény, járvány vagy lemondás esetén, csak az érkezés napját megelőző 14. napig áll módunkban visszatéríteni, ezt foglalásnál, kérjük, vegyék figyelembe! A foglaló összege biztosítja a vendég érkezési és foglalási szándékát, amelyre tekintettel az üzemeltető az adott (főszezoni, jellemzően teltházas!) időszakot zárolja minden további érdeklődés és foglalás elől! 14 napon belüli lemondás esetén a foglaló összege 1 éven belül jóváírható egy későbbi időpontban, a szabad kapacitások függvényében!

Várunk mindenkit szeretettel.
Zoli, Kriszti, Eszter és Matyi

Foglalja le szállását még ma!

Indítsa el foglalását most! Válassza ki az Önnek tetsző időpontot, szobákat és adja meg a további foglalási adatokat!