Foglalás

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓK

A vendégház egész évben fogad vendégeket. Minimum előfoglalási idő: 1 nap, azaz aznapi foglalási igényeket nem tudunk teljesíteni! 

A kulcsok átvétele a hivatalos bejelentkezési folyamat és a teljes szállásdíj kiegyenlítése után lehetséges (utalással, készpénzben, vagy OTP SZÉP kártyával). 

Bejelentkezés: hétfőtől – szombatig, vasárnap szünnap. Kijelentkezésre minden nap van lehetőség. A szálláshelyet az érkezés napján 16.00 órától – 19.00 óráig lehet elfoglalni és a távozás napján 10.00 óráig kérjük elhagyni! Ha korábban, vagy később érkeznének mindenképpen jelezzék!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 2021. szeptemberétől kötelező minden magyarországi szálláshely számára a telefonos applikációval történő személyes okmányok beolvasása és annak egy zárt és titkosított központi „VENDÉGEM” elnevezésű rendszerbe történő továbbítása. Az új szabályozás minden 0-18 éves kiskorú gyermekre szintén vonatkozik. Az okmányokat érkezéskor kérjük előkészíteni. 

A szomszédok és a város nyugalma érdekében a vendégház épületében a hátsó teraszon, valamint a kertben 22:00 óra után tilos a hangoskodás, hangos zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység. Nagyobb hangfalak használata, élő zene a filagóriában nem megengedett!!

Megértésüket köszönjük!

Elérhetőségeink:
Szállásunk és szabad kapacitásaink felől érdeklődni telefonon a +36-70-231-8181-es számon és e-mailben az info@zsambekivendeghaz.hu címen lehet. Foglalni ezután írásban, e-mailben van lehetőségük.

Teljes Vendégház lefoglalása:
Teljes ház kibérlésre abban az esetben van lehetőség, ha a kedves vendég a kiadható 5 szobánk mindegyikét lefoglalja, minimum egy éjszakára (hétvégéken min. 2 éjszakára) a lenti feltételek szerint! A teljes ház (5 szoba, 16 férőhellyel, 4 db kérhető pótággyal) aktuális foglalási összegéről a Szobák és árak menüben tájékozódhat. Fizetési lehetőségek: készpénzben, banki átutalással, OTP SZÉP kártyával! Az összeg a szobákban elszállásolandó vendégek minimum létszámától teljes mértékben független! 

FELHÍVJUK KEDVES VENDÉGEINK FIGYELMÉT, HOGY VENDÉGHÁZUNKBAN EGYEDI ÉS RÉGI KORBÓL SZÁRMAZÓ BERENDEZÉSI TÁRGYAK TALÁLHATÓAK, TOVÁBBÁ AZ ÉPÜLET ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ RENDEZVÉNYTERASZ LAKÓÖVEZETBEN HELYEZKEDIK EL! CSOPORTOS FOGLALÁS EZÁLTAL A HÁZIREND MENÜPONTBAN MEGTALÁLHATÓ SZABÁLYZAT MINDENKORI ELFOGADÁSA ÉS BETARTÁSA MELLETT LEHETSÉGES!

Foglalási, lemondási, módosítási feltételek

Foglalási feltételek

Foglalást leadni telefonon, e-mailben, vagy a honlapunk ajánlatkérő rendszerében lehet. Foglalni a végösszeg 25%-ának (illetve kiemelt időszakokra, ünnepekre az 50%-ának) elutalásával lehet az ajánlattól számított 24 órán belül. Az ünnepi és a kiemelt időszakok árai eltérhetnek. Kérjük, hogy az utalásról értesítsen minket, hogy a foglalását véglegesíthessük.

Lemondási feltételek

Amennyiben legkésőbb az érkezés előtti 14. napig írásban jelzi, hogy lemondja a foglalást, a befizetett előleg teljes összege 5 % kezelési költség levonása után visszautalásra kerül. A visszautalást a lemondástól számított 10 napon belül teljesítjük az Ön által megadott számlaszámra.

Amennyiben az érkezése előtti 2-14. nap között írásban jelzi, hogy lemondja a foglalást, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizetett szállásdíjat 10 % kezelési költség levonása után visszautaljuk.

Amennyiben legkésőbb érkezése előtti 1. napon, vagy az érkezés napján írásban jelzi, hogy lemondja a foglalást, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizetett szállásdíj 10 % kezelési költség levonása után visszautalásra kerül. Amennyiben írásban nem mondja le a foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg/szállásdíj a vendégházunk tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Módosítási feltételek

Egy időpont-módosítás kérhető díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom.

Amennyiben legkésőbb az érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett előleg / szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget / szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.

Amennyiben az időpont módosítási kérelem 10 napon belül érkezik, úgy a már befizetett előleget /szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új, 6 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a vendég által befizetett előleg a vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ha a vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem a vendégháznak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

Várunk mindenkit szeretettel!

Foglalja le szállását még ma!

Indítsa el foglalását most! Válassza ki az Önnek tetsző időpontot, szobákat és adja meg a további foglalási adatokat!