Kerti sütés, főzés, szabadtéri és népi játékok

A Zsámbéki Vendégházban és annak hatalmas portáján minden évszakban sokféle aktív szabadidőeltöltési lehetőséggel is várjuk.

A kerti sütés, főzés nagymesterei itt igazán kibontakozhatnak, kemence, grillsütő, fedett és kinti bográcsozó is rendelkezésre áll. Közben barátaival, családtagjaival hosszasan beszélgethetnek a fák árnyékában kialakított rönkasztalnál, a borospincében, vagy a filagória alatt.


Ha családdal érkezik és gyermekek is vannak önökkel, ők sem fognak unatkozni. Homokozós, mászókás, hintás játszótér, kerti sporteszközök, biciklik és játékok várják a gyermekeket.

Ráadásul egy falusi játékpajta is rendelkezésre áll, így még rossz időben sem fognak unatkozni. Itt ping-pongozhatnak, dartsozhatnak, kipróbálhatnak sokféle régi népi játékot (célbalövés, rongylabda dobás, karikadobálás stb.).

Ha pedig jó idő van, az udvaron kosarazhatnak, röpizhetnek, lábteniszezhetnek és focizhatnak is.

Várunk mindenkit vendégházunkba egész évben, aktív és passzív pihenésre egyaránt.

Ha pedig szeretne egyet csobbani, szaunázni vagy más sportokat (squash, bowling, tenisz stb.) is kipróbálni, a településen nem messze tőlünk, a Szépia Hotelben erre is van lehetőség, vendégeinket is szeretettel fogadják, részleteket itt olvashat erről.