Rólunk

Üdvözöljük a Zsámbéki Vendégház weboldalán! - "Ahol a hagyományok életre kelnek!"

Három bejáratról, összesen 3 db földszinti lakosztály és 2 db tetőtéri szoba áll kedves vendégeink rendelkezésére. A földszinti lakosztályok saját fürdőszobával, autentikus, csodaszép korabeli hangulattal és bútorokkal rendelkeznek. A kettő tetőtéri szoba, egy közös fürdővel rendelkezik!

Férőhely összesen: 16 fő, kérhető pótágyak száma: 4 db. A portán belül akár 8 személyautó parkolása is biztosított. Ha a péntek és szombat mellé a vasárnapot is lefoglalja, akkor a vasárnapi foglalására 50% kedvezményt adunk. 

Járja be virtuálisan a vendégházat!

Az épületben teljes központi fűtés található, emellett 2 cserépkályha, 1 kemence, az egyik konyhában pedig egy csikótűzhely is fokozza a vidéki hangulatot.

A közel 3000 négyzetméteres parkosított portán korabeli hangulattal, kerti játékokkal, népi gyermekjátékokkal, sporteszközökkel (tollas, kosárlabda, röplabda, foci), padokkal, kiülőkkel és egy saját játszótérrel várjuk kedves vendégeinket! Rossz idő esetén egy pajtában is van lehetőség játszani: pingpongozni, dartsozni, társasjátékozni stb. 

A hátsó kertrészen kapott helyet egy fedett-fűthető hangulatos filagória, kerti grillsütővel, kemencével és bográcsozóval kiegészülve, mellette szabadtéri sütőhellyel, amelyek még hangulatosabbá és emlékezetesebbé teszik minden hozzánk látogató vendég itt tartózkodását.

A szomszédok és a város nyugalma érdekében a hátsó teraszon, valamint a kertben 22:00 óra után tilos a hangoskodás, hangos zenélés, zajjal, lármával járó tevékenység. Nagyobb hangfalak használata, élő zene a filagóriában nem megengedett!!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a vendégház lakóövezetben helyezkedik el, ezért csoportok esetében kérjük a házirendünk és a szomszédok nyugalmának figyelembe vételét!

Köszönettel:
Dr. Forrai Zoltán és Dr. Kiss Krisztina, tulajdonosok

Telefon: +36 70 231 8181
E-mail: info@zsambekivendeghaz.hu 

A szobákról és az árakról itt tájékozódhat részletesen!