Számos fürdőzési és pecázási lehetőség közül választhatnak a Zsámbékra érkező turisták

Zsámbékon és környékén nemcsak izgalmas kirándulós és városnéző programok vannak, hanem remek fürdőzős és wellness programokat is lehet tervezni, valamint a horgászok is örülhetnek, a közelben két szuper pecató is várja őket.

Helyben a Szépia Bio & Art Hotel fürdőjében és wellness részlegében lehet feltöltődni, de a Velence korzó, a Tatabányai gyémántfürdő, a Komáromi Brigetio Gyógyfürdő és strand, valamint az esztergomi Aquasziget is közel van, autóval max. 45 perc alatt mindegyik fürdő elérhető a vendégháztól. A pecásoknak sem kell messzire menni, kb. 15 perc autózással juthatunk el a Bicske melletti Don Carp Lake-hez és a Mányi tóhoz is.

További részletek a lentiekben olvashatók.

Szépia Bio & Art Hotel

A hotel wellness részlege egész évben tökéletes kikapcsolódást nyújt. A belső térben egy babapiskóta alakú medence (28-29°C), egy pezsgőfürdő (33-34°C), egy finn szauna, egy gőzkabin, valamint egy merülő medence került kialakításra. Hang- és színterápiával felszerelt infrakabin is megtalálható a wellness részben. Májustól októberig (időjárástól függően) kültéri medencéjük is rendelkezésre áll, ezt a medencét a nap melege fűti, így hőmérséklete változó.
Weblap: https://szepiahotel.hu/wellness

Velence korzó

Nyaranta 3.500 nm lidós–homokos part és szabadstrand várja a fürdőzés szerelmeseit. A 20 hektáron kialakított kereskedelmi, szórakoztató és turisztikai központ egyszerre nyújtja egy városközpont, egy közösségi- és rendezvénytér, egy sétálóutca, szolgáltatóház, egy igényes és modern szabad strand, rekreációs szabadidős tér esszenciáját.
Weblap: https://velencekorzo.hu/

Tatabányai gyémántfürdő

A látogatók minden nap élvezhetitek a kül- és beltéri élménymedencék, csúszdák nyújtotta élményeket, csodás erdei környezetben.
Weblap: https://gyemantfurdo.hu/

Komáromi Brigetio Gyógyfürdő és strand

Látogasson el a komáromi Brigetio Gyógyfürdőbe és élje át Ön is a gyógyvíz áldásos hatását! Két szabadtéri gyógymedencével (32-38 °C), beltéri gyógymedencével (34-36°C), jacuzzival (33-35 °C), fedett úszómedencével (25-28°C), fedett tanmedencével (30-33 °C), valamint a nyári időszakban szabadtéri úszómedencével (24-26°C), csúszdás élménymedencével (25-28°C), valamint szórakoztató elemekkel és kígyócsúszdával felszerelt gyermekmedencékkel (27-30 °C) várják vendégeiket.
Weblap: http://www.komthermal.hu/fooldal

Aquasziget, Esztergom

Az Aquaszigeten minden korosztály, az egész család megtalálja a neki legmegfelelőbb fürdőszolgáltatást, legyen szó nyugodt pihenésről, vagy akár önfeledt élményteli vizes pillanatokról. Az Aquasziget Esztergom teljeskörű szolgáltatásokkal, élmény- és strandfürdő résszel, szaunákkal valamint csúszdákkal várja egész évben a kikapcsolódni vágyókat.
Weblap: https://aquasziget.hu/

DON CARP LAKE, Bicske

A Bicske közelében lévő 28 hektáros tavat kapitális méretű pontyok lakják, a tó rendkívüli ragadozó halállománnyal is rendelkezik!
Weblap: https://doncarplake.hu/

Mányi horgásztó

A tó 3 és fél hektáros, átlag mélysége 1.6 méter. A parton sütni, főzni, bográcsozni is lehet, a több napra érkezők sátorozhatnak. A hangulat családias, a büfében hideg italok, hot-dog, hamburger kapható, de az etetőanyagot, alapvetõ felszereléseket, csalikat is be tudják szerezni. A tóban heti rendszerességgel fogják a tíz kiló feletti amurokat. Az éjszakai horgászat slágere a szürke-harcsa.
Weblap: https://pecatavak.hu/Manyi_horgaszto